Pécsi Tudományegyetem logo PTE Műszaki és Informatikai Kar
Mérnök Informatikus
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Vendéghallgatók figyelmébe!

A vendéghallgatói jogviszony létesítésére irányuló kérelmek beérkezési határideje a 2017/2018-os tanév tavaszi szemeszterére 2018. január 15.

Előrehozott záróvizsga jelentkezés

Amennyiben a 2017/2018-as tanév keresztfélévében MSc képzésre kíván jelentkezni, előrehozott záróvizsgára szükséges jelentkeznie.

A mérnöknap nagyberuházásokról, tervezői lehetőségekről szólt

Ezúttal a PTE Műszaki és Informatikai Kar Boszorkány utcai nagyelőadója telt meg a mérnöknapi előadásokra október 26-án, csütörtökön. Nem csoda, hiszen olyan kérdésekről volt szó, hogy milyen milliárdos beruházások lesznek az elkövetkező öt évben a térségben, vagy hogy a Magyar Mérnöki Kamara nemrégiben megválasztott új vezetősége milyen újdonságokat kínál a tagjainak.

A Műszaki Kar is megmutatja Pécsett, hogy Mi a pálya!

A Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum és a Magyar Elektrotechnikai Egyesület a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal közreműködésével harmadik alkalommal szervezi meg a „Mi a pálya?” műszaki pályaválasztó fesztivált, melynek elsődleges célja, hogy élmény alapú elven felszínre hozza a pályaválasztás előtt álló gyerekekben lévő érdeklődést a műszaki pálya iránt.

CONNECT-IT konferencia

A CONNECT-IT az Információmenedzsment Innovációs Klaszter által rendezett konferencia az informatika iránt érdeklődők számára.

Szabadon választható tárgyak 2017 ősz

A Mérnökinformatikus BSc szakon az alábbi három szabadon választható tárgy kerül meghirdetésre, amint a Neptun és órarend anomáliák rendeződnek

STAY on TRACK Day

STAY on TRACK Day

A Veszprémi Continental Hungary, járműipari elektronika fejlesztő és tesztelő részlege bemutató napot szervez, melyre a PTE mérnökhallgatóit is szeretettel várj

Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia (IDK2017)

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata immár hatodik alkalommal rendezi meg nemzetközi, számos tudományterületet összefogó szakmai programját, az Interdiszciplináris Doktorandusz Konferenciát (IDK2017).

Álláshirdetés

Építőipari 3D szoftver termékmodell tervező fejlesztő állás