Pécsi Tudományegyetem logo PTE Műszaki és Informatikai Kar
Mérnök Informatikus
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Nyári munka - logiscool

Jelentkezz nálunk egy érdekes és izgalmas nyári munkára!

Programozás speciális, élmény alapú tanítására keresünk egyetemistákat, 16 év feletti középiskolásokat.

PTE Innovációs nap 2018

Csak elindulni nehéz, szokták mondani…
…de nem lehetetlen, hangzik aztán néhány bátorító szó is.

Van egy innovatív ötleted? Kutató vagy és az elért eredmények a fiókodban porosodnak? Kreatív személyiséged még senki nem fedezte fel? Megmutatnád magad a nagyvilágnak? Vagy egyszerűen csak inspirálódnál mások ötletei hallatán?

ContiEngine mérnökverseny

Kihívást keresel?

Kreatív vagy és szeretnél mérnök hallgató társaiddal közösen szakmai feladatot megoldani?

Programozó versenyek tavasszal!

Programozó versenyek tavasszal!

A tavaszi versenyszezon se maradhat programozó versenyek nélkül. Szeretnénk párat figyelmedbe ajánlani! Ha ismersz olyan diákot vagy végzett szakembert, akit érdekelnek a versenyek, továbbítsd az információkat!

Szakmai gyakorlat a HARMANNÁL

A Harman Professional Kft. 2018 nyarán várja a Pécsi Tudományegyetem tehetséges mérnök hallgatóit kötelező szakmai gyakorlatuk teljesítésére.

FameLab – tudományról kreatívan

Határidő: 2018. március 26.

A FameLab a világ egyik vezető tudomány-kommunikációs versenye. Célja, hogy megtalálja a tudomány új arcait - azokat az embereket, akik a 21. század közönsége számára inspirálóan és izgalmasan tudnak beszélni fontos témákról. Világszerte egyre nagyobb szükség van arra, hogy a kutatók hatékonyan és mindenki számára jól érthetően kommunikálják a tudományos eredményeket. Az ő sikereik inspirálják a jövő generációit, és egyúttal fogékonyabbá teszik a nagyközönséget az összetett kérdések iránt.

POLLACK EXPO 2018

A PTE Műszaki és Informatikai Kar 2018. március 1-2-án rendezi meg a tizenkettedik POLLACK EXPO-t.

A POLLACK EXPO szakkiállítás és konferencia két napja nem oktatási szünet, hanem minden évfolyam számára kihelyezett oktatási nap, melyen a részvétel kötelező!

think.BDPST konferencia

think.BDPST konferencia

Az Antall József Tudásközpont a Külgazdasági és Külügyminisztériummal együttműködésben 2018. március 26-29 között harmadik alkalommal rendezi meg a think.BDPST – Connect to the Future elnevezésű stratégiai konferenciáját, amely a témához kapcsolódó kiállítással és egyéb kísérő rendezvényekkel egészül ki.