Pécsi Tudományegyetem logo PTE Műszaki és Informatikai Kar
Mérnök Informatikus
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

ALUMNI TALÁLKOZÓ 2024

Kedves Végzett Öregdiákunk!

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara (PTE MIK, jogelődjei: Pollack Mihály Műszaki Főiskola, PTE Pollack Mihály Műszaki Főiskolai Kar) alumni találkozót szervez öregdiákok számára 2024. június 22-én (szombaton) 14:00 órai kezdettel.

A találkozó helyszíne: PTE Műszaki és Informatikai Kar, A010-es nagyelőadó (7624 Pécs, Boszorkány út 2.).

Az alumni találkozó tervezett programja:

14:00    Dékáni köszöntő

14:10    50 éves jubileumi kisfilm levetítése

14:45    Kampusz-túra – vezetett nosztalgikus séta a kar épületében, majd ezt követően kötetlen évfolyamtalálkozók

A találkozó napján délelőtt 10 órától Jubileumi Díszoklevélátadó ünnepséget tartunk a Karon, ahol a PTE MIK jogelőd intézményeiben, 50 éve diplomát szerzett műszaki végzettségű egykori hallgatók vehetik át díszoklevelüket. Ez a program nem kapcsolódik szorosan az alumni találkozóhoz, de örömmel látjuk minden kedves öregdiákunkat.

Az alumni találkozón történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, az első 400 regisztrációt tudjuk fogadni. Tájékoztatjuk arról, hogy a rendezvényen kép-és hangfelvétel készül, valamint az eseményről élő közvetítést indítunk a MIK YouTube csatornáján, melyet a későbbiekben a www.mik.pte.hu honlapon elérhetővé teszünk.

Az évfolyamtalálkozók megszervezése nem kari szinten történik, de helyet/termet biztosítunk az igénylők számára. Mindenképpen várjuk azon kapcsolattartók jelentkezését (alumni@mik.pte.hu), akik az évfolyamtalálkozókat szervezik a lebonyolítás összehangolása érdekében.

A rendezvény napján büfé szolgáltatást biztosítunk a kampuszon.

Jelentkezni lehet 2024. június 14-ig az alábbi regisztrációs linkre kattintva: https://forms.office.com/e/05bQWkJZXu

Kérjük, vigyék hírét a találkozónak, hogy minél több „Pollackos” öregdiák értesüljön a hagyományteremtő találkozás lehetőségéről.